Kategoriler
Merhaba

Hakkımızda

Yıllardır  taşımacılık sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan YLC LOJİSTİK GIDA VE MADEN SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzun yılların verdiği tecrübe birikimi ile ticari hayatını sürdürmektedir.

Yurtiçi Kara Taşımacılığında profesyonel ekip, araçlarımızla ve proje taşımalarında siz kıymetli müşterilerimizin yükünü taşıyabilecek düzeyde ve donanımdadır.

Oldukça çetin bir rekabetin yer aldığı bir sektörde ayakta kalabilmek ve zaman içinde sağlıklı bir gelişim çizgisi izlemek, bizi sektörümüzde önemli bir konuma getirmiştir. Bu başarımızın altında çok çalışmanın, güvenilir olabilmenin ve hepsinin üstünde yaptığımız hizmetlerin, müşterimizi her açıdan tatmin edebilmesi yatmaktadır. Yurtiçi kara taşımacılık sektöründe geniş hizmet çeşitliliğine ulaşan YLC LOJİSTİK GIDA VE MADEN SAN. TİC. LTD. ŞTİ. en ileri teknoloji sistemleriyle donatılmış araçları ile en gelişmiş hizmet tekniklerini uygulamaktadır. Böylece yılların deneyimini, titiz kalite kontrol ile bağdaştıran firmamız yalnızca bilinçli ithalatçı – ihracatçının değil, aynı zamanda kaliteli ve hesaplı hizmet arayan müşterilerimizin takdirini kazanmıştır.